Deze 10 kandidaten strijden om een plaats in de finale van Bocuse d’Or Nederland!

Zestien kandidaten hebben zich aangemeld voor de voorronde van de kookwedstrijd Bocuse d’Or Nederland. Daarin is nu een selectie van 10 kandidaten uit gemaakt op basis van werkervaring, wedstrijdervaring en motivatie. Zij zullen koken in de voorronde op maandag 27 mei in het Innovatiecentrum van FrieslandCampina, Wageningen.

De beste kandidaten van de voorronde plaatsen zich voor de Nederlandse finale, die gehouden wordt op maandag 23 september tijdens de vakbeurs Gastvrij Rotterdam. De winnaar van de Nederlandse finale gaat met zijn commis naar de Europse finale in 2020 in Talinn (Estland).

De 10 geselecteerde kandidaten zijn:
Yornie van Dijk
Niels Greefhorst
Erwin Heeffer
Daan Kappert
Robert van de Kolk
John Spruit
Micha van der Veen
Kees Visser
Rob Wijnen
Marco van der Wijngaard

‘Het is een sterk deelnemersveld’, aldus de nieuwe voorzitter SVH Meesterkok Soenil Bahadoer (De Lindehof **). ‘Een goede voorbereiding is een must. Er zit een aantal gerenommeerde wedstrijdchefs bij en een aantal zeer gemotiveerde debutanten die op hoog niveau werken. Nieuw is dat er zzp-ers onder de deelnemers zijn die veel tijd kunnen steken in de voorbereidingen en trainingen. Vooral die drive zal een rol spelen in het eindresultaat’.

Bij de voorronde aanwezig zijn?
De voorronde wordt gehouden op maandag 27 mei in het Innovatiecentrum van FrieslandCampina in Wageningen. Zou je daar bij willen zijn? Wij van Spijker & Co gaan er heen en hebben nog ruimte voor 2 personen om er heen te gaan. Lijkt dat je wat? Stuur een mailtje naar rene@spijkerenco.nl met daarin de reden waarom jij graag mee gaat en wie weet zien we je daar dan.

Spijker & Co is trotse sponsor van Bocuse d'Or Nederland

Spijker & Co is sinds 2007 betrokken bij Bocuse d’Or Nederland en hebben door de jaren heen verschillende communicatie uitingen verzorgd voor het team, waaronder de website.

Spijker & Co levert duurzame marketing- en communicatieoplossingen waarmee wij de doelen van onze klanten zo effectief mogelijk realiseren. Bijvoorbeeld het genereren van meer leads en omzet, een hogere klanttevredenheid of we zorgen voor meer betrokkenheid van de medewerkers. Wij weten precies hoe we een bedrijf positief moeten laten opvallen bij de doelgroep en zijn als geen ander in staat om alle middelen daarvoor optimaal op elkaar af te stemmen.

Wij hebben een grote affiniteit met de horeca en food industrie en bedienen veel klanten uit die wereld. Het is prachtig om te zien wat de Bocuse d’Or teweeg brengt en wij ondersteunen daarom dit team dan ook van harte.

Regelmatig tips ontvangen via e-mail om meer leads en omzet te genereren? Of te zorgen voor een hogere klanttevredenheid of betrokken medewerkers? Schrijf je hier in!