Soenil Bahadoer nieuwe voorzitter Bocuse d’Or Nederland

Op vrijdag 22 maart heeft het bestuur van Bocuse d’Or Nederland, tijdens de partnerbijeenkomst bij Makro Nederland in Amsterdam, bevestigd dat SVH Meesterkok en twee sterrenchef Soenil Bahadoer de nieuwe voorzitter van Bocuse d’Or Nederland is geworden. Hij gaat het werk van Jonnie Boer met veel passie voortzetten. Voorzitter Soenil: “Jonnie heeft het top gedaan en ik wil graag zijn werk voortzetten. Talenten zoeken, hen stimuleren en de regering ook vragen om te investeren in de Nederlandse eetcultuur”. In onderstaande video vertelt Soenil over zijn ambities met het Nederlandse team van Bocuse d’Or. 

Over Soenil Bahadoer
Soenil is patron en eigenaar van restaurant De Lindehof** in Nuenen en heeft al veel culinaire talenten opgeleid in zijn door Michelin met tweesterren gewaardeerde zaak. Soenil: “De jongens moeten kunnen trainen en daarmee Nederland op de kaart te zetten. De persoon is heel belangrijk, het is geen kattenpis, het is hard werken en daar moet je goed voor getraind zijn.”

De Nederlandse voorronde vindt plaats op maandag 27 mei 2019, in het FrieslandCampina Innovatie Centrum te Wageningen. Hierna gaan vijf kandidaten door naar de Nederlandse finale, die plaatsvindt op maandag 23 september 2019 tijdens de vakbeurs Gastvrij Rotterdam in Ahoy. Het winnende team gaat Nederland vertegenwoordigen tijdens de Europese finale in Tallinn, Estland (juni 2020).

Wereldfinale
De grote wereldfinale om de Bocuse d’Or vindt elke twee jaar in januari plaats en wordt gehouden in de Franse stad Lyon. In totaal gaan teams uit 24 landen van over de hele wereld de strijd aan. In het tussenliggende jaar vinden over de hele wereld op alle continenten de voorrondes plaats, zoals de Bocuse d’Or Europe in Europa, de Copa Azteca voor Zuid Amerika en de Bocuse d’Or Asia voor de landen in Azië. Tijdens de voorrondes op de verschillende continenten moeten de deelnemende landenteams zich kwalificeren voor een plaats bij de wereldfinale in Lyon. 

Spijker & Co is trotse sponsor van Bocuse d'Or Nederland

Spijker & Co is sinds 2007 betrokken bij Bocuse d’Or Nederland en hebben door de jaren heen verschillende communicatie uitingen verzorgd voor het team, waaronder de website.

Spijker & Co levert duurzame marketing- en communicatieoplossingen waarmee wij de doelen van onze klanten zo effectief mogelijk realiseren. Bijvoorbeeld het genereren van meer leads en omzet, een hogere klanttevredenheid of we zorgen voor meer betrokkenheid van de medewerkers. Wij weten precies hoe we een bedrijf positief moeten laten opvallen bij de doelgroep en zijn als geen ander in staat om alle middelen daarvoor optimaal op elkaar af te stemmen.

Wij hebben een grote affiniteit met de horeca en food industrie en bedienen veel klanten uit die wereld. Het is prachtig om te zien wat de Bocuse d’Or teweeg brengt en wij ondersteunen daarom dit team dan ook van harte.

Regelmatig tips ontvangen via e-mail om meer leads en omzet te genereren? Of te zorgen voor een hogere klanttevredenheid of betrokken medewerkers? Schrijf je hier in!