Drukwerk

Tastbare communicatie in een vluchtig tijdperk

Internet is hét medium. En de wereld digitaliseert. De krant lees je steeds vaker op je tablet. Drukwerk lijkt op zijn retour. Lijkt, want als je om je heen kijkt zie je dat drukwerk een mooie comeback maakt. Door digitalisering is veel drukwerkkennis verloren gegaan. Maar niet bij Spijker & Co. Ons grafisch team koestert meer dan 25 jaar ervaring met drukwerk.

Veel bedrijven herontdekken de voordelen van drukwerk. Je doelgroep heeft weer iets tastbaars in handen en drukwerk is niet vluchtig. Daarom adviseert Spijker & Co een groeiend aantal klanten om drukwerk prominenter in hun mediamix op te nemen, en met succes! Van huisstijlen, folders en brochures tot en met kaarten, boeken en posters. Kleinschalig digitaal of in grote oplagen in offset.

Wees weer trots op je drukwerk

Ons grafisch team kent alle ins & outs van drukwerk. Wij hebben veelzijdig ervaring in drukwerk. Wij weten wat werkt en wat niet. Uit de 1001-mogelijkheden kiezen we voor jouw campagne precies de professioneel passende papiersoorten, kleuren, tekstgrootte en goede resolutie van foto’s. Die optelsom van doorslaggevende details levert je drukwerk op dat je trots aan je doelgroep presenteert. Als je wilt, ontwerpt ons team ook je drukwerk, zodat je alles in één hand houdt bij flexibele experts.

drukwerk

Drie overtuigende redenen om je drukwerk toe te vertrouwen aan Spijker & Co:

  • 1.

    We selecteren exact de drukker die past bij jouw opdracht. Met een budgetverantwoorde keuze tussen digitaal drukwerk en offset. Kortom, haalbaar & betaalbaar.

  • 2.

    We begeleiden het complexe proces van ontwerp tot kant-en-klaar drukwerk. Je hebt nergens omkijken naar, alleen naar het adembenemende resultaat.

  • 3.

    Zoek je duurzaam drukwerk? Wij werken met leveranciers die milieuvriendelijk/klimaatneutraal kunnen produceren.

vormgeving

Start met scoren met drukwerk

Aarzel niet, trek de ondernemende schoenen aan en bel of mail. We zijn heel nieuwsgierig naar de uitdagende doelen die jij met je drukwerk wilt bereiken. We ontvangen je gastvrij met koffie en thee in ons kantoor in het oude centrum van Buren (hartje Betuwe, centraal tussen Tiel, Culemborg en Geldermalsen). We luisteren goed en geven je graag vrijblijvend enkele bruikbare startadviezen. Uiteraard alles vrijblijvend: jíj beslist of je met ons door wilt.

Bel ons nu! 0344 579 181