Teksten, foto’s en video

Direct binnen in het brein van je doelgroep

Goede communicatie prikkelt de zintuigen, vooral de ogen en oren. Door opvallende teksten, foto’s en video blijft jouw doelgroep staan, draait zich om en zuigt jouw boodschap tot in de tenen op. Op weg naar een informatieaanvraag of zelfs een aankoop. Een vak apart, óns vak! Spijker & Co brengt jouw communicatieboodschap binnen in het brein van je doelgroep. Op een manier waarvan jouw concurrentie denkt: hadden wij het maar zo aangepakt!

Even voor de duidelijkheid: overtuigende teksten, foto’s en video’s voor bedrijfscommunicatie hebben niets te maken met ongebreideld kunstenaarschap. Het is geen mysterieus proces dat dan wel lukt en dan weer niet. Spijker & Co creëert voor jouw organisatie teksten, foto’s en video die voortkomen uit een slimme en samen bepaalde strategie. Van speelse communicatie voor een consumentenmerk tot en met rustige communicatie rondom een jaarverslag. Van flitsende vlog tot heldere geschreven gebruiksaanwijzing. Ons team beheerst alle stijlen en communicatieve sferen.

Afstemming op alle media

Communiceer jij via internet, digitale media, drukwerk en in de fysieke ruimte? Dan stelt dat allemaal andere eisen aan de teksten, foto’s en video’s die je inzet. Wees gerust: Spijker & co beheerst alle media en stemt jouw teksten, foto’s en video’s onderling af voor een maximaal communicatief resultaat.

social_media_support

Drie overtuigende redenen om teksten, foto’s en video toe te vertrouwen aan Spijker & Co:

  • 1.

    Wij werken nauw samen met alle relevante copy writers, fotografen en filmers. Voor jouw opdracht selecteren wij precies passende professionals. Wist je dat we ook een professionele studio in huis hebben voor de productie van visuele content?

  • 2.

    Jouw teksten, foto’s en video’s leiden we af van de communicatieve strategie die we voor je opstellen. Daardoor is jouw boodschap altijd consistent en overtuigend.

  • 3.

    Onze creativiteit kent geen grenzen en geen clichés. Wil je onderscheidend communiceren? Durf dan met Spijker & Co in zee te gaan!

ThinkstockPhotos-545083456

Start met scoren met teksten, foto’s en video

Aarzel niet, trek de ondernemende schoenen aan en bel of mail. We zijn heel nieuwsgierig naar de uitdagende doelen die jij met grafische vormgeving wilt bereiken. We ontvangen je gastvrij met koffie en thee in ons kantoor in het oude centrum van Buren (hartje Betuwe). We luisteren goed en geven je graag vrijblijvend enkele bruikbare startadviezen. Uiteraard alles vrijblijvend: jíj beslist of je met ons door wilt.

Bel ons nu! 0344 579 181