Ons proces voor de ontwikkeling van een effectieve website op maat

Gestructureerde samenwerking zorgt voor het beste resultaat

1. Checklist

Als eerste zorgen we ervoor dat we alle informatie hebben om te beginnen aan het project. Hier horen ondermeer uw domein en gegevens van de hosting bij indien noodzakelijk samen met de creatieve briefing en een beschrijving van alle functionaliteiten die de website moet bevatten.

2. Informatie structuur en sitemap

We gaan vervolgens alle informatie ordenen in een overzichtelijke en betekenisvolle structuur. Op basis van deze informatie structuur en de sitemap komen de verschillende 'communicatie componenten' duidelijk in beeld. Het geeft een overzicht van de pagina's die deel uit gaan maken en de manier waarop bezoekers door de website worden geleid naar het gewenste resultaat.

3. Prototype

Tijdens de ontwikkeling kunt u live meekijken naar de bouw van het prototype van de website. Hiermee kunnen we kijken hoe de website eruit komt te zien en hoe de gebruikersinteractie gaat verlopen. Daarbij wordt al wel rekening gehouden met de uiteindelijke vormgeving, maar veelal nog niet de juiste beelden en/of  teksten. Het prototype geeft een live gevoel van de bediening en indeling van de te onwikkelen website.

4. Coderen

In deze fase knopen we alles in elkaar en gaan de programmeurs vol aan de slag om van het prototype en de vormgeving een volledig werkende website te maken. We zullen niet teveel in de technische details treden, u begrijpt wel dat er dan veel tijd besteedt wordt aan het zo gebruiksvriendelijk mogelijk maken van de werking achter de website. Dit bespaart in de toekomst veel tijd en geld in het beheren van de website en het plaatsen en aanpassen van inhoud.

5. Lancering website

Voordat we de website 'live' zetten gaat deze nog door een enorme lijst met pre-flight checkpoint. We willen er zeker van zijn dat iedereen de website goed in beeld krijgt, zowel op computers als tablets en smartphones. Pas als aan alle punten is voldaan schakelen wij de knop om.

Interesse?

Wij staan te popelen om voor u aan het werk te gaan en van uw project een succes te maken.

Om dat succes te kunnen garanderen en ervoor te zorgen dat wij het maximale resultaat halen uit uw budget is het belangrijk dat wij vooraf voldoende informatie krijgen. Daarom vragen wij u om ons formulier in te vullen. Met deze gegevens kunnen we kijken of dit project goed bij ons past. Als dat zo is, kunnen we vervolgens een projectvoorstel op maat voor u maken.