Wees loyaal, koop lokaal

Nu de Coronacrisis de wereld in zijn greep heeft, brengt dit voor iedereen veel onzekerheid met zich mee. De ondernemers in de onze eigen omgeving worden, net als de rest van de samenleving, hard getroffen door de gevolgen van de coronacrisis. Alle horecaondernemingen hebben hun deuren moeten sluiten en veel winkels hebben te maken met fors dalende klantenaantallen. Veel ondernemers kunnen een steuntje in de rug dan ook goed gebruiken.

KooplokaalBuren.nl

In deze tijd kunnen we elkaar heel goed helpen. Door precies hetzelfde uit te geven, maar op een net iets andere manier. Wij, van Spijker & Co, hebben nagedacht over hoe wij hier ons steentje aan zouden kunnen bijdragen en hebben KooplokaalBuren.nl ontwikkeld, een gratis platform voor alle ondernemers in de gemeente Buren.

Er zijn al een aantal ondernemers toegevoegd op de website en het aantal groeit nog altijd. De functionaliteit van de website wordt binnenkort verder uitgebreid met meer mogelijkheden voor de ondernemers en de bezoekers.

Daarnaast hebben wij promotiemateriaal ontwikkeld in de vorm van posters en een raamsticker en hopen dat deze middelen op veel plaatsen worden opgehangen om iedereen ervan te overtuigen lokaal te kopen. Inmiddels zijn er persberichten verzonden en wordt er in diverse kranten én op SRC-TV aandacht worden geschonken aan dit initiatief. Binnenkort zullen de posters ook te zien zijn in de bushokjes langs de weg.

Kooplokaal Buren wordt ondersteund de gemeente Buren en het OndernemersPlatform Buren, een samenwerking van 5 actieve ondernemersverenigingen in de gemeente Buren.

KooplokaalCulemborg.nl

Inmiddels is het platform ook in Culemborg actief onder de naam KooplokaalCulemborg.nl. Wij hebben de website kosteloos ter beschikking gesteld aan de initiatiefnemers daar, Drukkerij Imprimatur en Stadsuurwerkmakerij by Jasper. Twee ondernemers die zeer betrokken zijn bij het wel en wee van Culemborg.

Extra hulp nodig om klanten te vinden?

Aan deze nare periode komt zeker een einde. Dan word je waarschijnlijk weer opgeslokt door jouw dagelijkse werkzaamheden en alle inhaalslagen. Heb je nu meer tijd over? Gebruik die dan ook. Op onze website (www.spijkerenco.nl) staan inmiddels meer dan 100 blogposts vol marketing- en communicatietips. Heb je er hulp bij nodig? Wij zijn er voor je, neem vandaag nog contact op. Wij gaan direct voor je aan de slag.

Pasfoto_2022_paars

Wil je weten hoe jouw branding en marketing beter kan worden? In een online gesprek van 15 minuten beantwoord ik al je vragen.

Je kunt ook je vragen vooraf naar mij sturen op rene@spijkerenco.nl, zodat we onze tijd effectief kunnen insteken.