Waarom een website onmisbaar is voor jouw bedrijf

Hoewel social media een prominente plek innemen op het internet, zou je kunnen denken: “Is een website voor mij nog wel relevant?” Het antwoord: absoluut. Wij leggen uit waarom. Denk eraan: ruim 70% van jouw doelgroep checkt de website van een bedrijf voordat ze contact opnemen. Zonder website loop je deze mensen mis.

Zonder website laat je kansen liggen!

Zonder zelfs een eenvoudige website laat je een grote kans liggen om online een positieve indruk te maken. Hoe sneller je er één hebt, hoe meer klanten vertrouwen in je merk krijgen. Een website is een effectieve en kostenbesparende manier om je omzet te stimuleren en de betrouwbaarheid van je bedrijf te versterken. Altijd online, 24/7, overal ter wereld. Zo blijf je ook buiten kantooruren in het hoofd van klanten zitten. Websites breiden je bereik uit en promoten je onderneming continu. Spijker en Co presenteert je vier doorslaggevende redenen voor een eigen website:

 1. Professionaliteit en vertrouwen via een website
  Veel mensen hebben hun twijfels bij een bedrijf dat geen degelijke website heeft. Een goed onderhouden, up-to-date website versterkt je geloofwaardigheid enorm. Klanten voelen zich zekerder bij je en vinden alles wat ze moeten weten. In dit digitale tijdperk verwachten klanten een online aanwezigheid. Terwijl iedereen een social media-profiel kan maken, biedt een professionele website authenticiteit die social media niet kan bieden.
 2. Meer conversie en klanten via je zakelijke website
  Een geoptimaliseerde website kan hoog in Google’s zoekresultaten staan, waardoor je klanten aantrekt die je anders misschien niet hadden gevonden. Het verkeer naar je website vergroten? Investeer in Google Ads of zoekmachine optimalisatie (SEO). Geïntegreerde pop-ups en meldingen kunnen bezoekers verleiden om terug te keren.
 3. Volledige controle met je website
  Je website biedt totale vrijheid in hoe je je verhaal vertelt. Social media kan dat niveau van personalisatie niet bieden. Of je nu geweldige reviews, klantgetuigenissen of video’s hebt, je kunt ze allemaal op je site plaatsen.
 4. Centrale rol in jouw marketingstrategie
  Je website kan het eerste contactpunt zijn voor potentiële klanten. Of het nu een e-mail, een Linkedin-post of een presentatie is, je website is vaak de volgende stap. Het verbindt al je marketinginspanningen, zowel online als offline.

Spijker en Co helpt je graag verder…
Is dit inzicht over de voordelen van een eigen website waardevol voor je? Wil je er meer over weten? Kom dan naar Spijker en Co in Buren. Onder het genot van een kopje koffie bekijken we hoe Spijker en Co je kan ondersteunen bij het maken van een website die zowel informeert als overtuigt.