Branding

Maak het onderscheid met een professionele uitstraling

Je bedrijf heeft een stem, een berichtenstrategie, een logo-ontwerp en visuele elementen nodig die samenkomen om een unieke en krachtige ervaring voor je doelgroep te creëren.

Brandstrategie

Bij Spijker en Co verdiepen we ons in jouw bedrijf en markt om een strategie te ontwikkelen die naadloos aansluit bij jouw ambities.

Logo ontwerp

Of het nu gaat om een nieuw logo, of het herzien van een bestaande, we focussen op het ontwerpen van een logo dat zowel jou als je doelgroep aanspreekt.

Grafische vormgeving

Of je nu een flyer, verpakking, brochure of advertentie nodig hebt, wij staan klaar om je te helpen met elk grafische ontwerpproject.

Huisstijl ontwikkeling

We ontwikkelen de beste kleurencombinatie, lettertypes en visuele elementen die passen bij jouw bedrijf en je doelstellingen.

Huisstijl handboek

Een huisstijl handboek biedt heldere instructies zodat iedereen begrijpt wat ze moeten volgen om te helpen bij het ontwikkelen van een consistent imago.

Social media branding

Wij leveren de teksten en visuele elementen om je aanwezigheid op alle social media kanalen te laten aansluiten op de branding van jouw bedrijf.

Pasfoto_2022_paars

Wil je weten hoe jouw branding en marketing beter kan worden? In een online gesprek van 15 minuten beantwoord ik al je vragen.

Je kunt ook je vragen vooraf naar mij sturen op rene@spijkerenco.nl, zodat we onze tijd effectief kunnen insteken.