Over Spijker & Co

Ben je op zoek naar nieuwe klanten of wil je de klanttevredenheid en omzet van je bestaande klanten verhogen? Spijker & Co levert diensten op het gebied van marketing en communicatie.

Onze eigen grafische vormgevers ontwerpen opvallende logo’s, huisstijlen, advertenties en brochures. Daarnaast ontwikkelen we websites en leveren wij online marketingdiensten zoals content- en zoekmachinemarketing.

Wij weten precies hoe we jouw bedrijf positief laten opvallen bij jouw doelgroep. Als geen ander zijn wij in staat om alle middelen daarvoor optimaal op elkaar af te stemmen.

Onze missie

Wij zorgen voor jou en dat jij klanten krijgt.

Ons team van vriendelijke professionals

Ons team van ervaren marketingprofessionals uit verschillende disciplines helpt je bijvoorbeeld aan meer bezoekers, leads en klanten. Dankzij onze kennis en ervaring weten wij precies hoe we jouw organisatie laten opvallen bij de doelgroep. Met de juiste teksten en afbeeldingen optimaliseren wij het beeld van jouw bedrijf, producten of diensten. Daarmee beïnvloed je de keuze van iemand zodat hij kiest voor jou in plaats van jouw concurrent.

Rijksmonument

Ons kantoor in Buren

Een modern bedrijf in een historisch pand, midden in het monumentale vestingstadje Buren (gelegen tussen Tiel, Culemborg en Geldermalsen). Wij voelen ons er echt thuis.

Er is genoeg te zien en beleven: stadsmuren en wallen, grachten, een prachtige kerk met een even mooie toren, een raadhuis, een waag, een poortgebouw en een weeshuis, een synagoge, muurhuizen, musea, gezellige cadeauwinkels, restaurants, stadspompen, oude kanonnen en de molen "De Prins van Oranje".

De historie van de stad is nauw verbonden met de historie van ons koningshuis en Buren wordt daarom ook wel "Oranjestad"genoemd. De historie begint met het huwelijk van Willem van Oranje en Anna van Buren in 1551. Kom gerust eens langs bij ons, je kijkt je ogen uit.


Warning: file_get_contents(https://spijkerenco.nl/spijker-content/uploads/2020/06/image-scaled.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/vhosts/spijkerenco.nl/httpdocs/wp-includes/class-wp-image-editor-imagick.php on line 154
image

Onze klanten

Spijker & Co werkt voor klanten uit veel verschillende sectoren. Hieronder staat een overzicht van een aantal van onze klanten.

Onze cultuur

Bij Spijker & Co heerst een no-nonsense cultuur, we geloven in de kracht van persoonlijk, direct contact met korte lijnen. Klanten krijgen altijd snel antwoord. Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Wij werken samen als een hecht team en delen onze kennis. Dat geeft ruimte voor initiatieven en nieuwe ontwikkelingen.

ThinkstockPhotos-545083456

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? We kunnen vrijblijvend een afspraak maken bij ons op kantoor in het oude centrum van Buren (hartje Betuwe, centraal tussen Tiel, Culemborg en Geldermalsen). Onder het genot van een kopje koffie of thee brengen we dan jouw wensen in kaart. Tijdens ons persoonlijke contact vertellen wij je over alle diensten die we kunnen leveren.

Bel ons nu! 0344 579 181