Over ons

Ons team van ervaren professionals uit verschillende disciplines op het gebied van branding en marketing helpt je bijvoorbeeld aan meer bezoekers, leads en klanten.

Dankzij onze kennis en ervaring weten wij precies hoe we jouw organisatie laten opvallen bij de doelgroep. Met de juiste teksten en afbeeldingen optimaliseren wij het beeld van jouw bedrijf, producten of diensten. Daarmee beïnvloed je de keuze van iemand zodat hij kiest voor jou in plaats van jouw concurrent.

Onze cultuur

Bij Spijker & Co heerst een no-nonsense cultuur, we geloven in de kracht van persoonlijk, direct contact met korte lijnen. Klanten krijgen altijd snel antwoord. Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Wij werken samen als een hecht team en delen onze kennis. Dat geeft ruimte voor initiatieven en nieuwe ontwikkelingen.

Rijksmonument

Ons kantoor in Buren

Een modern bedrijf in een historisch pand, midden in het monumentale vestingstadje Buren (gelegen tussen Tiel, Culemborg en Geldermalsen). Wij voelen ons er echt thuis.

Er is genoeg te zien en beleven: stadsmuren en wallen, grachten, een prachtige kerk met een even mooie toren, een raadhuis, een waag, een poortgebouw en een weeshuis, een synagoge, muurhuizen, musea, gezellige cadeauwinkels, restaurants, stadspompen, oude kanonnen en de molen "De Prins van Oranje".

De historie van de stad is nauw verbonden met de historie van ons koningshuis en Buren wordt daarom ook wel "Oranjestad"genoemd. De historie begint met het huwelijk van Willem van Oranje en Anna van Buren in 1551. Kom gerust eens langs bij ons, je kijkt je ogen uit.

image
Pasfoto_2022_paars

Wil je weten hoe jouw branding en marketing beter kan worden? In een online gesprek van 15 minuten beantwoord ik al je vragen.

Je kunt ook je vragen vooraf naar mij sturen op rene@spijkerenco.nl, zodat we onze tijd effectief kunnen insteken.