Websites

Digitaal een sterk & vindbaar verhaal

Een WordPress-website laten bouwen voor je bedrijf in de omgeving van Tiel of Nieuwegein, doe je dankzij de expertise in website-ontwikkeling van Spijker & Co in Buren. Want laten we eerlijk zijn: zonder website-ontwikkeling bestá je niet als bedrijf of organisatie. Dit besef maakt dat veel bedrijven en organisaties bijna plichtmatig hun site in de lucht brengen. “Als we maar vindbaar zijn op internet”, is het devies. Een gemiste kans van grote proporties. Samen met ons professionele marketingbureau maak je van jouw huidige digitale etalage in no-time een onweerstaanbare leadgenerator.

Een WordPress-website laten bouwen: kies voor een specialist nabij Tiel

Met veel voorwerk, moeite en ook geld lanceren veel organisaties en bedrijven hun website. En daarna blijft het vaak vrij stil. Met weinig updates en ‘rumour around the brand’. Kies je voor Spijker & Co? Dan slaan we samen een totaal andere route in! Onze digitale experts bepalen samen met jou de ultieme strategie voor je website-ontwikkeling voor jouw bedrijf in regio Nieuwegein of Tiel om de perfecte WordPress-website te laten bouwen.

Monitoren, verversen en bijsturen

Bij Spijker & Co, gevestigd in de buurt van Tiel, kun je een WordPress-website laten bouwen conform de nieuwste technieken, gevuld met eigentijdse content zoals teksten, foto’s en video’s. Na de livegang via een betrouwbare provider, monitoren we voortdurend de resultaten en verversen we de content net zo vaak om Google happy te houden. Met blogs, nieuws en updates stuwen we je site gestaag maar zeker omhoog in de zoekresultaten. Uiteraard gekoppeld aan alle relevante sociale media en ondersteund door SEO. Kortom, we maken van je site een leadgenerator waarop je business groeit en bloeit. Regelmatig overleggen we samen met jouw bedrijf in de buurt van Tiel of Nieuwegein om de website-ontwikkeling te herijken, als dat nodig is. Uiteraard maken we je site 100% responsive. Zo ondersteunt jouw website als ‘digital tool’ jouw informatie- en verkoopproces op alle fronten. Het vangt de aandacht van je prospects, houdt deze vast en promoveert hen tot voor jou renderende leads.

Webdesign-leadgeneratie2

Waarom je ons jouw website toevertrouwt

Er zijn drie overtuigende redenen om jouw WordPress-website te laten bouwen door Spijker & Co in Buren, nabij Tiel en Nieuwegein, en ons de website-ontwikkeling in de gaten te laten houden:

  • 1.

    Ons team maakt de perfecte koppeling tussen een technisch actuele en communicatief eigentijdse site.

  • 2.

    Wij zetten beloften voor jouw website om in testbare resultaten en leads.

  • 3.

    Na de livegang zetten we alles op alles op je website actueel, relevant en overtuigend te houden.

wpe-badge
ThinkstockPhotos-545083456

Vertrouw op een specialist voor jouw website-ontwikkeling

Wil je ook graag een professionele website laten bouwen voor jouw bedrijf? Kies dan voor Spijker & Co. Daarbij schakel je ons ook in voor andere diensten; van een bedrijfslogo ontwerpen tot grafische vormgeving. Neem contact met ons voor een vrijblijvend gesprek. Bel hiervoor naar 0344-579181 of stuur een e-mail naar info@spijkerenco.nl.

Bel ons nu! 0344 579 181