Marketing ondersteuning

Onze support maakt jou sterker

Bij Spijker & Co in Buren, nabij Tiel, beschikken we over veel disciplines en bieden we je graag marketingondersteuning aan. Marketing is namelijk onmisbaar, met name voor je strategie en het realiseren van je concrete commerciële doelen. Misschien heb je zelf geen marketingspecialisten in huis, is marketing iets waar je zelf geen tijd voor hebt of het ontbreekt je aan kennis. Je kunt dan behoefte hebben aan extra ondersteuning. Op zowel de korte als lange termijn staan wij voor je klaar.

Marketingondersteuning die bij jou past

Marketing is een breed vakgebied, met veel specialisaties. Die heb je waarschijnlijk niet allemaal in huis en dat hoeft ook niet. Bij Spijker & Co schakel je precies de marketingondersteuning in die jij nodig hebt. Niets meer en niets minder. Voor exact de periode en inhoudelijke support die jij wenst. Bijvoorbeeld om je strategie te helpen bepalen of voor tijdelijk meer support als je een marketingcampagne uitrolt en je alle hulp kunt gebruiken.

Extra steun bij de inhoud van content

Een veelgevraagd specialisme bij Spijker & Co is marketingondersteuning bij content creatie, vooral voor social media. Logisch, want goede content creatie vraagt aandacht en tijd, die jij intern wellicht niet altijd hebt. Wij wel! De contentspecialisten van Spijker & Co leveren exact op tijd waardevolle content voor al je media. Variërend van overtuigende teksten en sprekende foto’s tot en met spraakmakende video’s.

Strategie

Creatie

Promotie

Analyse

Waarom je ons inschakelt voor marketingondersteuning

Er zijn drie overtuigende redenen om marketingondersteuning van ons professionele marketingbureau in te schakelen:

  • 1.

    Precies de marketingexpertise die jij mist, vullen wij aan.

  • 2.

    Tijdelijk of voor een langere tijd; alles is mogelijk.

  • 3.

    Onze specialisten zijn gewend collegiaal samen te werken en te focussen op het overbrengen van al hun kennis.

wpe-badge
ThinkstockPhotos-545083456

Kies voor marketingondersteuning van een expert

Bij Spijker & Co in Buren staan we klaar om jou hulp te bieden door middel van marketingondersteuning; van content marketing tot zoekmachinemarketing. Bel naar 0344-579181 of mail naar info@spijkerenco.nl om onze hulp in te schakelen. Tijdens een vrijblijvend gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden.

Bel ons nu! 0344 579 181