Zoekmachine marketing

Zoeken, zien en…scoren!

Hoewel het wellicht lijkt dat jouw site midden in een oceaan van miljarden sites nooit zal opvallen, beloont Google je met een hogere ranking als je actief met jouw bedrijf in Nieuwegein, of elders in Gelderland, werkt aan (SEO) zoekmachinemarketing. Miljarden sites schreeuwen op internet om aandacht, bezoekers en respons en elke week scant Google élk van die miljarden sites. Bij Spijker & Co in Buren helpen onze internetspecialisten jouw bedrijf graag aan een hogere score.

SEO en SEA zoekmachinemarketing voor uw bedrijf rondom Nieuwegein, Gelderland

Zoekmachinemarketing voor je bedrijf in Nieuwegein, Gelderland of omgeving, bestaat uit SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising) gericht op Google. Bij ons bedrijf beheersen we beide disciplines en kunnen we deze voor jouw bedrijf maximaliseren.

SEO: hoger in rankings

SEO zoekmachinemarketing gericht op Google is een bewezen strategie waarmee wij jouw site gericht omhoogstuwen in de ranking bij zoekresultaten. Dit is cruciaal voor het succes van jouw site, want onderzoek bewijst dat ook jouw doelgroep maximaal naar de eerste vijf zoekresultaten in de ranking kijkt.

SEA: kliks naar jouw site

SEA is het betaald plaatsen van advertenties boven en naast de natuurlijke zoekresultaten. Jouw advertentie is zichtbaar als een zoekmachinegebruiker een woord of woordgroep intypt die aan jouw advertentie gekoppeld is. Spijker & Co adviseert je welke woorden voor jou maximaal scoren. Jij betaalt alleen voor de zoekmachinegebruikers die op één van jouw advertenties (en dus naar je site) klikken.

zoekmachinemarketing_SEO_SEA

Wij weten hoe het werkt

Spijker & Co in Buren, nabij Nieuwegein in Gelderland, beheerst alle bewezen strategieën voor (SEO) zoekmachinemarketing voor Google. Denk hierbij aan het gedoseerd toevoegen van doelgroep-specifieke zoekwoorden aan jouw teksten, linkbuilding en het frequent verversen van jouw content, plus slimme advertentiestrategieën voor SEA. Daarbij zijn er nog drie overtuigende redenen om jouw (SEO) zoekmachinemarketing aan ons toe te vertrouwen:

  • 1.

    Google verandert voortdurend haar algoritmes (= spelregels) voor zoekmachinemarketing en content marketing. Die kun jij natuurlijk niet bijhouden, wij wel voor jou!

  • 2.

    We analyseren voortdurend onze adviezen aan jou over zoekmachinemarketing in Nieuwegein of elders in Gelderland. We stellen dus snel bij en scoor je altijd op de terreinen die ertoe doen.

  • 3.

    Met minimale budgetten scoren we voor jou maximale resultaten.

wpe-badge
 successfully completed the Yoast SEO for WordPress (block editor) course!
ThinkstockPhotos-545083456

Neem contact met ons op

Wil jij ontdekken wat SEO en SEA zoekmachinemarketing gericht op Google kan betekenen voor jouw bedrijf in Nieuwegein of elders in Gelderland? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0344-579181 of stuur een e-mail naar info@spijkerenco.nl. Onze specialisten vertellen je graag meer over deze marketingstrategie, net als over onze andere diensten op het gebied van marketingondersteuning. Zo staan we ook voor jouw bedrijf klaar om te ondersteunen bij marketing automation.

Bel ons nu! 0344 579 181