Content marketing

Bouw een relatie op met je doelgroep, genereer leads en houd contact met jouw klanten

Met content marketing bouw je vertrouwen op bij jouw doelgroep. Daarnaast genereert content marketing een grotere stroom relevante bezoekers naar je website en zorgt voor meer leads, verkoop, aanmeldingen of steun voor jouw doelstelling.

Spijker & Co biedt hulp bij het hele content marketing proces, te beginnen met de strategie.

Hier begint het mee

Strategie

Content marketing begint altijd met het bepalen van de strategie. Een goed onderbouwde strategie zorgt ervoor dat je alle acties efficiënt uitvoert en effectiever zijn met resultaat. Afhankelijk van de behoefte, beschrijft de strategie de volgende zaken:

 • Doelstellingen en KPI's (Kritische Prestatie Indicatoren)
 • Doelgroepen
 • In te zetten kanalen
 • Tone of voice
 • Content onderzoek
 • Concurrerende content analyse
 • Tijdsinvestering / frequentie
 • Redactiekalender

Strategie

Creatie

Promotie

Analyse

creatie_content
Ontwikkelen van resultaatgerichte communicatie

Creatie

Spijker & Co zorgt voor creatie en productie van waardevolle en relevante content, op maat gemaakt voor jouw doelgroep. Dat begint met de basis: het schrijven van tekst en het maken van foto's, video's of illustraties bijvoorbeeld. Alle content vervaardigen wij aan de hand van de beschreven strategie. Bedoeld om zoveel mogelijk resultaat te behalen, op een wijze waarbij de content eenvoudig op maat is te verspreiden via alle kanalen. De kwaliteit van content is zeer belangrijk om resultaat te halen uit content marketing en vereist een professionele en strategische aanpak.

Onder de aandacht brengen

Promotie

Content is pas waardevol als het jouw doelgroep bereikt en dan bij het liefst zoveel mogelijk relevante mensen binnen jouw doelgroep. Wij zorgen daarvoor door jouw content te verspreiden via verschillende kanalen zoals: website, e-mailings, social media, persberichten, advertenties (offline en online) en/of drukwerk. Wij maken de content op maat voor elk verschillend kanaal voor een geoptimaliseerd resultaat.

promotie2
content_analyse
Meten is weten

Analyse

Om het maximale resultaat te halen uit content marketing is het belangrijk om continu te meten, testen, analyseren en verbeteren. Het meten is stap 1, daar zijn voldoende tools voor beschikbaar. Echter, die tools moeten wij wel voor jou goed inrichten en de data op de juiste manier interpreteren. Data van doelstellingen en KPI's dragen dan bij om de content te verbeteren en het resultaat van de inspanningen te verhogen.

Meer resultaat met content marketing

Waarom kiezen voor content marketing van Spijker & Co?

 • Je wilt meer klanten, een hogere klanttevredenheid of je bent op zoek naar nieuwe en betrokken medewerkers.

 • Wij zijn een partner die wil dat jij jouw doelen realiseert. Geen mensen die alleen mooie dingen willen maken of leuke, nietszeggende berichtjes willen delen.

 • Wees je concurrenten voor. De klant kiest voor jou of voor een ander.

 • Ons team bestaat uit marketing- en communicatie professionals waarop je kunt bouwen.

 • Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in marketing en communicatie. Wij weten wat werkt en wat niet.

wpe-badge
ThinkstockPhotos-545083456

Aan de slag met content marketing?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? We kunnen vrijblijvend een afspraak maken bij ons op kantoor in het oude centrum van Buren (hartje Betuwe, centraal tussen Tiel, Culemborg en Geldermalsen). Onder het genot van een kopje koffie of thee brengen we dan jouw wensen in kaart. Tijdens ons persoonlijke contact vertellen wij je over alle diensten die we op het gebied van content marketing kunnen leveren, zodat je vervolgens een goede keuze kunt maken.

We kunnen je ook helpen met webdesignonline marketing, zoekmachine optimalisatie of drukwerk. Alles in overleg met jou.

Bel ons nu! 0344 579 181