SEO pakketten

Scoor hoger in Google, verbeter jouw vindbaarheid

care-plans-200
 successfully completed the Yoast SEO for WordPress (block editor) course!

Zoekmachines zijn één van de belangrijkste manieren waarop mensen producten en services zoeken. Iedereen wil dus graag hoog scoren in Google om zo nieuwe klanten binnen te halen. Zonder de inzet van de juiste SEO technieken valt het niet mee om een toppositie te bereiken. Jouw concurrentie zit ook niet stil, daarom moet je maandelijks aan jouw website werken om jouw positie te behouden en daar waar nodig te verbeteren. 

Zoekmachine marketing

Zoekmachine-optimalisatie bestaat uit meerdere onderdelen. Deze onderdelen zijn van belang om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren. De inhoud van je website, de pagina’s of content, is van belang en dient relevant te zijn in relatie tot de zoekwoorden. De techniek speelt een zeer belangrijke rol. Voldoet je website aan de richtlijnen? Hoe is de snelheid en kloppen alle url’s? En heeft je website relevante links van buitenaf die je website meer autoriteit geven? Kortom, veel factoren spelen een rol in de bepaling van jouw positie in het zoekresultaat van Google.

Continu werken aan een betere vindbaarheid in de zoekmachines door de inzet van SEO pakketten is een vereiste in de huidige tijd. Een constante factor is het investeren van tijd in je website. Onze SEO pakketten zijn gebaseerd op periodieke werkzaamheden, gekoppeld aan een tijdinvestering per maand. Wij analyseren maandelijks de resultaten en bepalen op basis daarvan de vervolgstappen. Zo halen wij optimaal rendement uit de SEO.

Onze SEO / zoekmachine optimalisatie pakketten

Basis pakket

Onderzoek en strategie

Gedegen SEO laat zich leiden door uitvoerig onderzoek. Elke maand weer. Waar staat jouw website nu en wat wil je bereiken? Wij bepalen vervolgens de strategie om de doelstellingen te bereiken.

Tijd voor verbeteringen

Aan de hand van de gekozen strategie verbeteren wij elke maand jouw website zodat deze hoger gaat scoren in de zoekresultaten van Google.

De puntjes op de i

Wij kijken naar de kleinste details. Hebben alle afbeeldingen een omschrijving, is alle content voorzien van de juiste tags en meta descriptions. Zijn alle teksten goed gestructureerd opgebouwd? Werken alle interne en externe links nog? We gaan met een stofkam door jouw website en verbeteren alle kleine foutjes die ervoor kunnen zorgen dat je lager scoort in Google.

Zakelijk pakket

Alles van het Basis pakket plus...

Alles van het Basis pakket is inbegrepen plus de volgende extra's...

Snelheid en eenvoud

We zullen de techniek achter jouw website onder handen nemen. Snelheid en gebruiksgemak zorgen ervoor dat jouw bezoeker beter bedient wordt. Dat streeft Google ook na en je wordt daarom beloond met een betere positie in de zoekresultaten.

Relevante inhoud creatie

Op basis van jouw zoekwoorden zullen wij relevante content maken. Deze koppelen we dan op verschillende manieren aan jouw website zodat het voor Google ook duidelijk wordt welke toegevoegde waarde jij biedt aan je websitebezoekers.

Groei je bedrijf pakket

Alles van het Zakkelijk plus...

Alles van het Zakelijk pakket is inbegrepen plus de volgende extra's...

Inzicht in jouw concurrentie

Maandelijks analyseren wij jouw grootste concurrenten en kijken we welke activiteiten zij verricht hebben. Zo kunnen wij je adviseren waar de grootste kansen voor jou liggen.

Herstructurering

Wij pakken de structuur achter jouw website flink aan. Wij zorgen ervoor dat Google niet om jouw zoekwoorden heen kan en versterken die door indeling en content van de website erop te focussen.

Basis pakket

Ideaal voor standaard/kleine websites.

€ 145,-

per maand

Zakelijk pakket

Ideaal voor websites van bedrijven.

€ 285,-

per maand

Groei je bedrijf pakket

Ideaal voor bedrijven die leads willen generen via hun website en webshops.

€ 435,-

per maand

Het team van Spijker en Co heeft onze online zichtbaarheid aanzienlijk verbeterd. Dankzij hun strategische aanpak en expertise in SEO genereren we nu veel meer organisch verkeer en leads.

SEO pakketten gelden voor minimaal 12 maanden en zijn daarna elke maand opzegbaar. Vermelde prijzen zijn per website en excl. BTW.

Veelgestelde vragen over SEO / zoekmachine optimalisatie

Het antwoord is eigenlijk heel simpel. De eerste links die in de zoekresultaten van mensen verschijnen worden het meest op geklikt. Het komt bijna niet voor dat mensen op links klikken die op pagina 2 of verder staan. Sta je hoog dan kun je meer bezoekers op jouw website verwachten. Om die positie te bereiken heb je SEO nodig.

Nee, dat kunnen we niet garanderen. Wie dat wel doet die kletst maar wat. De score is namelijk van heel veel factoren afhankelijk. Wat we wel kunnen garanderen is dat we keihard werken om jou zo hoog mogelijk te laten scoren. En dat levert regelmatig ook een nr. 1 positie op.

Helaas zijn resultaten niet direct zichtbaar. Soms gaan er maanden overheen voordat jouw website gaat stijgen in de resultaten van Google. Het is namelijk afhankelijk van de tijd die geïnvesteerd wordt in jouw website en het verbeteren van het zoekwoord op jouw website. Daarnaast zit jouw concurrentie misschien ook niet stil. 

Je kunt er ook voor kiezen om de updates en upgrades van WordPress aan ons over te laten, omdat u er geen tijd voor hebt of bang bent dat er iets mis gaat. Als er bij het updaten dan daadwerkelijk iets fout loopt, lossen wij het gelijk op. Het onderhoud van jouw website is dan namelijk onze verantwoordelijkheid geworden.

Met SEA adverteer je met zoekwoorden. Je betaalt dus voor een positie bij Google. Dit kun je bijvoorbeeld doen als je snel hoog wilt scoren in de zoekresultaten en daar ook geld voor over hebt. Met SEO optimaliseer je jouw site zodat deze door Google bovenaan wordt geplaatst in de niet-betaalde zoekresultaten van Google. Dat vergt meer geduld, het kan lang duren voordat je dat bereikt. Zo kunnen SEA en SEO mooi samenwerken. Eerst betaal je om snel hoger te komen aan Google en heb je met SEO bereikt dat je hoog scoort, dan hoef je dat niet meer te doen.

Je kunt niet vroeg genoeg starten met SEO. Het beste resultaat haal je als je nog voor de bouw van jouw nieuwe website ermee begint. Op die manier kunnen zoektermen optimaal opgenomen worden in de structuur van jouw website. De beste zoektermen voor jou kun je ontdekken met een gedegen zoekwoordenonderzoek. De uitkomsten uit het zoekwoordenonderzoek verwerk je vervolgens in de content van jouw website.

SEO is interessant voor alle bedrijven die via een website hun producten of diensten aanbieden. Hoe beter jouw website gevonden wordt, des te meer bezoekers jouw website zal krijgen. Zo is zoekmachine marketing bijvoorbeeld uitstekend in te zetten ter ondersteuning van traditionele verkoopkanalen (mond-tot-mondreclame).

Er wordt niet voor niets zoveel gesproken over content marketing. Het is de manier om jouw website te onderscheiden van die van je concurrenten. Google waardert het enorm als je unieke en relevante content ontwikkeld voor jouw doelgroep die als eerste op jouw website verschijnt en nergens anders. Content marketing heeft een sterke invloed op het succes van SEO voor jouw website. 

Om het resultaat te zien van onze SEO werkzaamheden starten we met een nulmeting. Hierbij laten we zien hoe jouw website momenteel scoort op de geselecteerde zoektermen in Google. Wij rapporteren maandelijks door nieuwe cijfers naar je te sturen met daarin de actuele score van de zoektermen in Google. Na een evaluatie kunnen we eventueel in overleg met jou de zoektermen aanpassen of nieuwe zoektermen toevoegen.

Een evaluatie en update sessie kost eenmalig € 250,- per website. Deze werkzaamheden voeren we dan uit:

  • Software-upgrades voor meer veiligheid en de nieuwste functies
  • Volledige back-up van de website 
  • Beveiligingsscan voor de veiligheid van de website
  • Snelheidsoptimalisatie om de laadtijd van de website te verbeteren
  • Verbroken link-scan en correctie voor betere SEO

Het verkrijgen van een hoge positie in Google is geen eenmalig proces of een knopje wat je omzet in jouw website. Google past vaak het algoritme aan waardoor de zoekresultaten beïnvloedt worden. Ook jouw concurrentie zit niet stil. Daarom is het noodzakelijk deze aanpassingen op de voet te volgen en actie te ondernemen om posities te behouden. Wij houden de ranking van jouw website goed in de gaten en sturen de acties op de website continu bij. Je krijgt bij ons maandelijks een rapport met daarop de score van de zoektermen in Google.