Social media marketing

Bereik jouw doelgroep via social media en haal er resultaat uit

Social media is alom aanwezig; bijna iedereen heeft wel ergens een profiel of een account; Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Snapchat en ga zo maar door…Deze platformen bieden, naast sociale interactie, ook de mogelijkheid om jouw bedrijf of organisatie te vertegenwoordigen. Door actief bezig te zijn met social media marketing kun je gericht een doelgroep bereiken.

Een nieuwe volger op Twitter of een like van jouw Facebookpagina betekent verbinding. Je krijgt de kans een langdurige band met jouw nieuwe volger aan te gaan. Via social media marketing kun je jouw doelgroep op de hoogte houden van jouw bedrijf en ervoor te zorgen dat je top of mind blijft.

Overtuigende content creëren
Spijker & Co bedenkt en realiseert creatieve social berichten, prikkelende advertenties en wervende campagnes. Dit doen we door content te creëren die beleving biedt, authentiek is en daadwerkelijk jouw doelgroep aanspreekt.

Hier begint social media marketing mee

Ontwikkelen van een strategie

De basis van succesvol communiceren via social media marketing ligt bij een goede strategie. Wat wil je bereiken? Wat zijn de kansen, de gevaren en welke resultaten kun je verwachten met jouw activiteiten (denk bijvoorbeeld aan Return On Investment ROI)?

Samen met jou, stellen wij een social media strategieplan op voor je bedrijf of organisatie. Welke sociale netwerken krijgen de voorkeur? Welk netwerk levert het meeste op? Dit is allemaal terug te vinden in het strategieplan. Tevens is er ook in terug te vinden hoe je de werkzaamheden en verantwoordelijkheden in jouw organisatie kunt vormgeven.

social_media_strategie
social_media_support
Zelf geen tijd?

Social media support

Het vergt veel tijd om actief bezig te zijn met social media marketing. Misschien wil je als organisatie zelf het meeste werk doen, maar wat nou als je daarvoor niet voldoende tijd hebt?

Ondersteuning op maat

Wij kunnen je ondersteunen door de werkzaamheden gedeeltelijk of zelfs volledig op ons te nemen. Of wij kunnen de activiteiten van jouw organisatie analyseren. Zo kun je toch succesvol en resultaatgericht deelnemen aan social media.

Haal ook meer resultaat uit social media

Waarom kiezen voor social media marketing van Spijker & Co?

  • Je wilt meer klanten, een hogere klanttevredenheid of je bent op zoek naar nieuwe en betrokken medewerkers.

  • Ons team bestaat uit ervaren social media specialisten waarop je kunt rekenen. We bepalen een strategie, voeren die uit en kunnen vervolgens jouw social media kanalen monitoren, meten en continu verbeteren.

  • Wees je concurrenten te slim af. De klant kiest voor jou of voor een ander. Er is een lange lijst met tactieken die een bedrijf kan gebruiken om een concurrent te slim af te zijn.

  • Wij zijn een partner die samen met jou resultaat wil én kan behalen uit jouw social media kanalen. Geen vormgevers die alleen mooie dingen willen maken of techneuten die enkel uitvoeren wat je vraagt.

  • Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in marketing. Wij weten wat wel en niet werkt.

152765927271
ThinkstockPhotos-545083456

Meer resultaat halen uit social media marketing?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? We kunnen vrijblijvend een afspraak maken bij ons op kantoor in het oude centrum van Buren (hartje Betuwe, centraal tussen Tiel, Culemborg en Geldermalsen). Onder het genot van een kopje koffie of thee brengen we dan jouw wensen in kaart. Tijdens ons persoonlijke contact vertellen wij je over alle diensten die we op het gebied van social media marketing kunnen leveren, zodat je vervolgens een goede keuze kunt maken.

Mocht je al social media kanalen hebben, maar ontbreekt het nog aan voldoende resultaat? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Dat kan ook met online marketing, content marketing, zoekmachine optimalisatie of webdesign. Alles in overleg met jou.

Bel ons nu! 0344 579 181